Inventis

Web rješenja

Inventis Studio je prvenstveno fokusiran na razvoj web rješenja. Bez obzira radi li se o većem ili manjem web projektu, uvijek provodimo cijeli razvojni postupak od ideje, projektiranja, implementacije, testiranja te korisničke podrške. Jedino ovakav način može garantirati ostvarenje vrhunskih rezultata.

Svi naši projekti izrađeni su sukladno standardima preporučenim od strane W3C konzorcija, s ispravnim HTML-om i CSS-om, a u većini projekata koristimo tableless metodu pri realizaciji web sučelja. Čvrsto se držimo dobro utvrđenih načela uporabljivosti pri projektiranju i dizajniranju web sučelja. S obzirom na veliku važnost platformne neovisnosti, naše projekte testiramo sa svim aktualnim web preglednicima te operacijskim sustavima kako bi se osigurala besprijekorna funkcionalnost i vizualni dojam.

Većina naših projekata, a ovisno o zahtjevima korisnika, uključuje CMS (Content Managment System), pozadinsku aplikaciju koja omogućuje upravljanje sadržajem web stranice. Koristimo Kentico CMS sustav, vrhunsko komercijalno rješenje bazirano na ASP.NET tehnologiji koje se odlikuje visokim stupnjem fleksibilnosti, skalabilnosti i funkcionalnosti. Kentico CMS omogućuje brzu implementaciju gotovih funkcionalnih modula «out of the box» ali i jednostavnu nadogradnju dodavanjem novih korisničkih modula po zahtjevu korisnika. U slučaju kada projekt zahtjeva izgradnju sustava specifičnih zahtjeva, pristupamo izradi rješenja iz temelja po mjeri korisnika. Projektiramo i realiziramo kompleksne Internet/intranet aplikacije razne namijene.

Strateški smo oprijedijeljeni za Microsoft tehnologije te kompletan razvoj novih aplikacija obavljamo na ASP.NET platformi i programskom jeziku C#, a za bazu podataka koristimo SQL Server 2005.

na vrh

SEO i web marketing

Temeljni korak u ostvarivanju uspješne web kampanje su nedvojbeno web tražilice. Sve naše stranice imaju visoki plasman na svim poznatijim web tražilicama, a to se prvenstveno odnosi na Google. Zašto je to tako? Glavni razlog je taj što izrađujemo stranice koje web tražilice mogu s lakoćom indeksirati. Publiciranje kvalitetnog sadržaja; smislenog, ispravno struktuiranog i dovoljno informativnog drastično poboljšava pozicije na web tražilicama pa stoga brinemo da su svi navedeni uvjeti ispunjenji.

Osim optimizacije stranice za tražilice koji su danas nužan korak u promociji web stranice, nudimo i ostale metode web marketinga. Odabir metoda se vrši za svaki projekt pojedinačno s obzirom da se svi projekti međusobno razlikuju, pa se za svaki web projekt izrađuje posebni web marketinški plan.
Neke od najvažnijih metoda koje nudimo uključuju: newsletter marketing, oglašavanje putem banera, razmjena linkova i Google AdWords oglašivački program.

na vrh

Web hosting

Nudimo smještaj web stranica na vrhunskim poslužiteljima s instaliranim Windows 2008 R2 server sustavom što jamči sigurnost, vrhunske performanse i veliku brzinu pristupa. Serveri su fizički smješteni u Zagrebu (HR) u datacentru Optima Telekoma. Datacentar je nadziran 24/7/365, čuvan od strane zaštitarske službe. Datacentar je klimatiziran, napajanje električnom energijom osigurava mreža UPS sustava, te postoji i agregat snage 2 MW koji se pali u slučaju nestanka elekrične energije i isti na lokaciji ima dovoljno goriva za tjedan dana rada datacentra bez električne energije. U datacentar je ugradjen sustav rane dojave požara i automatski sustav gašenja požara Halonom.

Hosting uslugu smo podijelili u 3 osnovna paketa, a za zahtjevnije korisnike ćemo vrlo rado kreirati i custom web hosting uslugu. Za detalje oko različitih web hosting paketa molimo pogledajte donju usporednu tablicu. Svim našim korisnicima nudimo i uslugu registracije domena.

web hosting paketi win "small" win "medium" win "large"
Bandwidth 5 GB / mjesečno 7 GB / mjesečno 10 GB / mjesečno
Disk Space 150 MB 300 MB 600 MB
Sub-Domains 5 10 20
Domain Aliases ne 1 5
ODBC DSNs 1 5 10
ASP da da da
ASP.NET ne da da
PERL da da da
PHP da da da
CGI da da da
FrontPage Ext. ne da da
Secure Folder 1 1 1
FTP Accounts 1 10 20
POP3 Account 25 50 100
Mail Aliases 10 25 50
Mail forwarding da da da
Mail catch all da da da
webmail da da da
AntSpam da da da
MIME Type da da da
Custom error pages da da da
AWStats ne da da
MS SQL Server 2005 ne 100 MB 300 MB
MS Access da da da
MySQL da da da
Godišnja cijena 399,00* kn 699,00* kn 999,00* kn


Svi hosting paketi uključuju:

  • DotNetPanel (Sučelje za upravljanje hosting ulsugom)
  • SmarterMail 6 e-mail poslužitelj (web sučelje za pristup e-mail-u)
  • Microsoft IIS 7.5 web poslužitelj
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 (na odvojenom poslužitelju)
  • Microsoft .NET Framework 4.0, 3.5, 2.0 (1.1 na zahtjev)
  • ASP, Perl 5.8, FrontPage ekstenzije
  • PHP 5.2
  • MySQL server 5.1
  • Serveri smješteni u Hrvatskoj
  • R1soft CDP backup (sigurnosne kopije podataka)

 

* PDV se ne zaračunava sukladno članku 22. st.1. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

 

na vrh

Sva prava pridržana © 2008. INVENTIS. Uvjeti korištenja